lördag 10 oktober 2015

Härlig höstdag

Vilken härlig höstdag vi har haft idag. Vi tjejer packade in oss i bilen och åkte till Strängnäs med min mamma, mormor och morfar. Först gick vi flera timmar på marknad och tjejerna var så duktiga som orkade med hela tiden. Dom ville ha varsin ballong och lite godis och det var ungefär det som vi handlade. De valde varsitt halsband också som dom köpte för egna pengar. 
När vi alla kände oss nöjda så åkte vi vidare till sommarstugan och fikade lite, plockade äpplen, gick ner till stranden och kastade macka och letade "fiskpinnar" som barnen kunde låtsasfiska med :)  
Vi åkte hemåt igen strax efter 17 och jag var bombsäker på att både W och N skulle somna ganska omgående men lyckades med lite olika knep hålla de vakna hela tiden :) när vi kom hem hade grabbarna fixat tacos till oss och sen blev det läggning ganska tidigt för barnens del. 

Annars så flyter livet på här hemma, vi jobbar och står i. Försöker klämma in lite lekdejter och roliga saker emellanåt. 
Vi börjar närma oss 4-årsdagen här hemma och det är två spralliga och förväntansfulla tjejer som längtar dit. Vi räknar ner dagarna och nu är det bara 7 kvar :) Galet att vi varit föräldrar i 4 år nu.
Jag köpte några paket till de häromdagen så det skulle vara klart. Nästa helg blir det kalas för hela slanten och dom ska få ha deras första kalas med dagiskompisar. Som dom ser fram emot det. Det lär bli en hel del bakande om kvällarna här i veckan alltså. 

Vi var på 4 årskontroll på BVC i slutet av september och där var allt tipp topp. Dom är strax över metern långa och väger 15-16kg nu så de följer sina kurvor bra. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar