onsdag 27 april 2016

Grisar :)

Tänk att nu har kultingarna äntligen kommit, det drog igång vid midnatt och vid kl 2 var nog alla ute. 12st blev det, en blev tyvärr ihjälklämd under Elsa vid förlossningen. Johan kom inte dit förrän efter 3e kultingen så vi såg den inte förrän allt var klart. 
Sen fick vi en liten pellegris som jag har kämpat med idag, jag har matat med mjölkersättning i spruta och den har fått bada i fingervarmt vatten för att komma upp i temp och den kartade faktiskt på sig och började snutta på spenarna men den var inte så rapp i kroppen och jag hann inte med när Elsa flög upp hastigt och råkade kliva två ggr på den lilla stackaren. Han blev jättedålig på en gång så han dog. Två galtar blev vi av med men de andra 10 kultingar är med i matchen och riktigt pigga och söta :) Elsa är jätteförsiktig med dom och lyssnar så fort dom gallskriker så hon gör verkligen sitt bästa för att inte klämma någon. 

 
 
 
 

 
1.Galt  

 
2. Gylta 

 
3.Galt

 
4. Gylta

 
5.Galt

6.Gylta

 
7. Gylta

 
8.Galt

 
9.Galt

 
10. Gylta

Nu när vi dokumenterat vem som har vilket kön kan vi börja tänka på namn. Med våra barn i huset så kan det bli vad som helst. Har ni några förslag? :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar