fredag 18 november 2016

Alfred 3år

Vår minstings födelsedag har äntligen kommit. Som han har sett fram emot den här dagen och räknat ner dagarna i en hel månad nästan. Ända sedan tjejernas födelsedag så har han längtat efter sina paket och sina ljus som bara han skulle få blåsa ut. Han känner sig så stor och är så stolt idag :) 

Han har sagt flera kvällar i rad innan vi somnat att han inte kommer vakna när vi sjunger för honom och mycket riktigt. Han höll sitt ord. Jag smög ner imorse när alla sov och gjorde mackor och te, blåste upp 3 ballonger och tände 3 ljus. Sen kom Johan och hjälpte till med paketen och tjejerna vaknade precis när vi kom upp så vi gick i samlad grupp och sjöng för Alfred när han sov. Han vaknade ganska fort men låtsades sova med det största leendet på läpparna. Som han njöt! Så vi sjöng en gång till i hopp om att han skulle vakna ordentligt och det gjorde han när vi började prata om paketen :) 

Han fick en stor brandbil och brandmannakläder till hans stora förtjusning. Han har snöat in lite på brandmän och brandbilar så det var en mycket uppskattad present. 

 
 
När man fyller år och får nya leksaker har man egentligen inte tid att åka till förskolan men efter mkt om och men kom vi alla iväg till respektive jobb och förskola, dock lite sent. 

På kvällen fick vi sällskap av Jimmy, Jenny, Nova-lee och Jesse vilket var lika trevligt som vanligt. Att se våra barn njuta av varandras sällskap är så himla härligt att se. När Jenny ropade till dom på övervåningen att dom kunde börja städa lite eftersom dom skulle åka hem så kom Nellie ner i trappen och sa "men måste ni åka hem just nu när vi har så himla roligt". Gullungen! 

 

Nu sover alla i sina sängar och jag funderar på att göra detsamma. Johan fixar lite inför morgondagen så jag har inget sällskap här inne ändå :) 

Kram på er 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar