onsdag 5 augusti 2015

Alfred flyttar ut...

Ja ikväll fick vi nåt spontant ryck och frågade Alfred om han skulle hämta sin säng och sova med tjejerna och alla jublade glatt... sagt och gjort, vi hämtade hans säng och efter lite ommöblering några ggr så blev alla nöjda med sovplatserna och vi kunde påbörja läggningen som gick helt fantastiskt bra. Alla tre låg så fint i sina sängar och vred och vände på sig några ggr i värmen för att sen somna in. Vore så skönt om det funkade bra i fortsättningen. Enklast att lägga barnen själv om de alla sover i samma rum.

Alfred sover ju jättebra om nätterna och det är ytterst sällan som man behöver vakna för hans skull, tjejerna smyger in till oss i perioder och nu är vi i en period igen då vi alltid sover 3 eller 4 i vår säng.
Får se hur det blir nu när dom är ytterligare en i deras rum. Nellie kunde tänka sig att sova hela natten med Alfred i deras rum och Wilma tyckte att vi kunde ju flytta in hennes säng till vårt sovrum istället, haha. Är nog bättre att hon smyger in till oss i sina perioder tror jag :)

Vårat sovrum blev väldigt luftigt och naket, nästan för kalt men vi vänjer oss nog snart :) om han inte vill flytta tillbaks förstås...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar